Thursday, November 10, 2011

Наггетс

ОРЦ:
Тахианы цул мах, өндөг, нунтаглан хатааж шарсан талх, карри ба хмели снели амтлагч, нунтаг хар перец, давс, ургамалын тос.

ХИЙХ АРГА:
Тахианы цул махыг 3*4 хэмжээтэй болгон хэрчинэ. Өөрийн амтанд тохируулан амтлагчаа нэмж, перец, давс хийгээд сайтар хутгана.
Дараа нь 20-30 минут амт ортол байлгана.
Эхлээд өндгөнд дүрээд, дараа нь нунтаглан хатааж шарсан талханд дүрнэ. Хүсвэл ахиад өндгөнд дүрээд ахин хатааж шарсан талханд өнхрүүлнэ.
Ургамалын тосонд, дунд зэргийн гал дээр хоёр талаас нь улаан хүрэн өнгөтэй болтол шарна.

No comments:

Post a Comment